Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Ja hoor het gaat gebeuren. Als het weer zo blijft gaan we maandag maaien. De vooruitzichten zijn goed; men voorspelt de hele week droog met een windje. Maandag maaien, woensdag schudden, vrijdag weersen en zaterdag/zondag in de baal. Dan is uw manegehouder weer gelukkig. Altijd weer een zenuwachtige tijd. Afhankelijk van het weer, het zal je beroep zijn.

Even voor de herinnering: geef uw vakantie nu al door via de ruiter app. De ruiterapp kunt u downloaden via de playstore onder het kopje ‘ruiterapp’. De ruiterapp ook gebruiken voor het geval dat u niet kunt, wordt wel eens vergeten en dan bellen de leerlingen naar de manege. Maar, we zijn niet de hele dag in de kantine. Er moet gewerkt worden in de stal, op het land of ja waar niet? Dus afmelden en vakantie doorgeven via de Ruter app, voorkomt ergernis.

Dan kijken we ook nog even naar het veulen. Deze groeit hard en wordt met de dag liever. Moeders blijft moeders maar ook die begint eraan te wennen dat we in de buurt mogen komen.

In de vorige update vroeg ik om een paar handjes voor het schilderen. Nu, hier is op gereageerd. Maar nog niet voldoende, dus 1 zaterdag gezellig met zijn allen even schilderen. We schilderen alleen rijbaan 1 en 2 en 3 en 4. Het schoonmaken van de boxen doen Marco en ondergetekende. Natuurlijk ook de stapmolen (dit is een hele klus) Het enige wat we nogmaals vragen is: zet na het uitmesten de kruiwagens weer terug op de juiste plek. En dat geldt zeker ook voor de mestvorken. Iedere dag moeten we verzamelen en dat geeft ergernis bij Marco.

Je zou het bijna niet geloven, maar op het moment als u de nieuwsbrief leest is het de langste dag. Na vandaag gaan we weer aftellen. En we beginnen nu net aan de zomer. De BBQ staat nog in de schuur en die mag van mij er nog wel een tijdje uit blijven. Maar de kerst komt er weer aan. Maar eerst de vakantie. Gezellig aan een wijntje op de veranda.

Ik wens u een fijn weekend. Wij gaan zondag dressuur FNRS rijden. Het belooft een prachtige zondag te worden. Succes alle deelnemers en voor zaterdagavond proost.

Goed weekend, Ron.