Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Het is toch mooi dat de nieuwsbrief uitgebreid wordt gelezen. De oproep voor personeel heeft zijn vruchten afgeworpen. Nu is het kijken of we de geschikte kandidaat kunnen vinden. Maar het geeft dus wel aan dat de update goed wordt gelezen.

Afgelopen week zijn we wederom gekeurd door de FNRS. De federatie was blij dat we luiken hebben in de boxen. Maar dat was niet voldoende. Alle boxen moeten voor einde dit jaar zijn voorzien van openingen, zodat de paarden naar buiten kunnen kijken. Dus we hebben een extra klus in de vakantie.

Nu we het toch hebben over de vakantie!! Geef uw vakantie tijdig door via de ruiterapp van de manege. Voor ons geeft dat duidelijkheid wat betreft de lesbezetting. In de vorige nieuwsbrief deed ik een oproep voor handjes voor het schilderen. Zaterdag 24 augustus is de datum geworden. We beginnen om 09:00 uur in rijbaan 4. Vorig jaar waren we met een groep van 6 personen en waren we klaar om 15:00 uur. Natuurlijk verzorgt Marja de lunch en ik heb vernomen dat Jessica de soep maakt (uit ervaring weet ik, deze is lekker).

Dan kijken we nog even naar buiten. De zomer wil maar niet komen, en we wachten er echt op. Ik niet alleen, maar iedereen is de regen meer dan zat. Je kunt het merken aan het humeur van de leerlingen. Maar u kunt gerust zijn; hij komt zeker. Gelukkig zitten we nog ruimschoots in het ruwvoer, dus daarover geen zorgen. Ieder jaar zorgen we ervoor dat we 1000 balen hebben. Dat is voldoende, maar met zo’n nat voorjaar ben je toch blij dat je een voorraad hebt.

Aankomend weekend is het Vaderdag, dus alle papa’s worden extra verwend. Voor alle vaders; geniet van deze zondag. Zelf gaan we gezellig een wijntje drinken met de kinderen. Dus allemaal een fijn weekend en proost op Vaderdag!

Groet, Ron.