Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Ik beloof u het wordt geen lange update. Maar, we beginnen met de geboorte van het veulen van Cinova. Hij (en ik zeg hij!) staat achter in de kraamkamer. Een mooi veulen met de kleur palomino. Hij draagt de naam U-too. Moeder en kind maken het goed en moeders zou geen moeder zijn als zij niet haar veulen beschermd. Dus, kijken mag maar blijf op afstand. Ga niet met een paard bij de box staan, want moeders komt bijna door de staldeur heen.

Dan kijken we naar buiten en kunnen we zien dat het gras hoog staat. De verwachtingen zijn goed alleen de ondergrond is nog nat, dus nog even geduld. Ik denk eind volgende week maaien, als het tenminste droog blijft. Kijkend naar de aankomende weken dan denk ik eind Juni de paarden op het land. Als eerste de shetlanders, gevolgd door de privépaarden. Manegepaarden mogen weer achter de manege.

Paarden op het land betekend >>>>>> Vakantie!!!!!!!!!!!! De eerste schoolvakantie week hebben we weer de Instructie week. Deze week wordt vaak enthousiast vol geboekt, dus wel snel zijn anders is het vol. Aansluitend de tweede week. Deze week is vaak rustig en de laatste week van de vakantie is net weer zo’n week als de eerste. Dus ik zou zeggen boek wat past en geniet van de vakantie!

In de vakantieperiode maken we traditiegetrouw weer de hele manege schoon. Een helse klus maar dankbaar. Box voor box, plankje voor plankje, en rijbaan voor rijbaan spuiten en ontsmetten we alles weer schoon. In de laatste week gaan we schilderen en u raadt het al… Vele handen maken licht werk dus voor het schilderen vragen wij handjes. Geef het door aan Marja, de datum moeten we nog prikken, maar de laatste week staat vast (1 dag).

Wat ook vaststaat is dat we zondag gaan springen. 13:15 uur parcours lopen en 13:30 uur eerste start. We springen 20/40, 50/60, 70/80, 80/90, 90/100 en 100. Heb er zin in, de laatste springwedstrijd voor de vakantie.

Wat niet de laatste is, is het rosétje op zaterdagavond. Fijn weekend en proost!

Gr, Ron.

Ps; woord gehouden hij is kort

PPS: Wij zoeken jou:

We zoeken een collega voor het lesgeven en lichte stalwerkzaamheden. Wij bieden een gezellige werkomgeving. Uren in overleg, salaris conform de wettelijke richtlijn. Bereid te zijn om ook op zaterdag te werken. In bezit van een Hippisch diploma of bereid te zijn ervoor te willen studeren.

Solliciteren via: ronvaneerden@hippischcentrumdedelft.nl