Wekelijkse update

Hallo allemaal,

We beginnen deze update met een fijn bericht vanuit de ziekenboeg. Gelukkig mag Sandra haar werkzaamheden hervatten. We zijn blij voor haar en natuurlijk voor al haar collega’s. Sandra mag weer de volle 32 uur werken, alleen moeten we haar nog een klein beetje ontzien. Het (zware) werk gaan we proberen te verlichten. Nu weer met volle energie weer aan het werk.

Dan als we naar buiten kijken, het blijft maar regenen. Het gras heeft de lengte om eraf te mogen gehaald. Nu nog die droge periode. De voorspellingen zijn na woensdag zonnige periodes. Laten we hopen dat het ook waar is.

Aankomende zaterdag Harddraverij in het dorp. Dat geeft een gezellig sfeertje. Ook ik mag mij melden als vrijwilliger bij de poort. De poort is het einde van de drafbaan en de combinaties kunnen daar van de baan af. Het gaat wel eens niet goed, en dan heeft de organisatie graag iemand staan die niet bang is voor paarden. Dus, een mooie taak voor mij.

Aankomende zondag heeft de Delft Junior Connections hun finalewedstrijd in Maassluis. We mogen starten om 09:30 uur en dat betekent vroeg op. Het beloofd een mooie dag te worden en we wensen Annemarie samen met de Junioren heel veel plezier. Aan het einde van het seizoen stoppen altijd een paar leerlingen. Voor Annemarie altijd een periode om een traantje weg te pinken. Tenslotte zijn ze een heel seizoen samen aan het trainen. Maar, waar leerlingen stoppen kunnen er ook weer leerlingen beginnen. Mocht je interesse hebben in de jeugd carrousel: loop langs bij Marja of Annemarie en dan mag je meedoen het aankomende seizoen. Je moet natuurlijk wel kunnen rijden in stap, draf en galop maar dat spreekt voor zich.

Allemaal een fijn weekend en we nemen zaterdag geen wijntje.

Tenslotte moeten we vroeg op.

Groet, Ron