Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Aankomende woensdag (3 april) bestaat de manege 39 jaar. Voor Marja en mij een hele mijlpaal. En als je jarig bent krijg je cadeaus. Alleen heeft nu moeder natuur mij een cadeau gedaan waar ik niet blij van wordt, we hebben droes op de manege. Droes is een besmettelijke luchtwegaandoening. Hoe we er aan komen is ons niet duidelijk. Maar, het heeft wel wat gevolgen voor de pensionklanten. We spreken af; kom niet bij collega’s op het terrein. En wat u allen al weet; laat niet je paard “kussen “met een ander paard. Voor de leerlingen van de les; deze gaan gewoon door mits u belooft niet naar collega’s te gaan. De paarden en pony’s op de manege zijn door groepsimmuniteit niet meer vatbaar. Het paard met de duidelijke symptomen, laat dit paard met rust des te eerder zijn we van de droes af. Als alles weer gezond is kom ik er in de nieuwsbrief weer op terug.

Dan heeft u gemerkt dat het circus is vertrokken. Ze staan de paasdagen in Zaandam op de burcht. Wij hebben de show gezien afgelopen vrijdag en dat was een succes.

Afgelopen zondag heeft de Delft Junior Connections hun uiterste best gedaan in Houten. Als we naar de uitvoering keken konden we alleen maar trots zijn. Geen solo’s, allemaal strak gereden. Een compliment is op zijn plaats.

Dan staat Pasen voor de deur. 1e paasdag is de manege geopend maar de kantine gesloten, dit in verband met de verjaardag van de moeder van Marja (85) een besloten feest. 2e paasdag geen activiteiten op de manege, geen lessen en ook deze dag zal de kantine gesloten zijn.

Dan wens ik u allen fijne paasdagen.
Gr Ron, en natuurlijk proost. Word dit weekend asperges met witte wijn.