Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Bijna is het zover. Vanavond (22 maart) afscheid van circus Renz. Het leuke aan dit afscheid is dat wij als manege onze medewerking eraan gaan geven. Zo zie je maar wat enthousiasme doet. Zelf weet ik niet wat er gaat gebeuren maar ik heb vernomen dat Kim het een en ander gaat doen met een aantal leerlingen, we wachten af. Laat zal het niet worden, maar druk wel. We verwachten volle bak. Dus wees er op tijd bij. We beginnen om ongeveer 20:30 uur. Eerst de paarden op stal van de les en daarna show-time. Allemaal veel plezier.

Dan staat op het programma de onderlinge carrousel in Houten. Aankomende zondag start de Delft Junior Connections hun proef bij de Zilfiashoeve in Houten. Voor de oudgedienden een bekend adres. We hebben daar heel wat carrousel feesten meegemaakt.

U weet allemaal dat we met de open dag “Bingo 2023” hebben verloot, dat was een groots succes. Niet alleen een groots succes maar ook voldoende aandacht. Het nadeel van die aandacht is dat je dan in alle bestanden staat. Regelmatig komen de ambtenaren van de NVVA even langs. Het voordeel is dat we elkaar zo langzamerhand echt gaan kennen. Ze lopen dan een rondje en gaan weer weg met de mededeling tot de volgende keer. Fijne ambtenaren, de NVVA heeft kennis in huis waar je als manegehouder mee kan werken. Vertrouwen is goed maar controleren is beter zegt Gillis.

En dan even heel wat anders; Marja en ik gaan op vakantie. 10 dagen naar de Canarische eilanden, 10 volle dagen. Bij het boeken kon ik het zelf niet geloven maar we gaan echt. Maandag 29 april gaan we de lucht in.

We gaan met een goed gevoel weg, het team weet wat ze moeten doen. En we hebben oppas in ons huis voor het geval er iets gebeurt in de nacht. We weten ook dat als de kat van huis is dan dansen de muisjes op tafel. Maar met dit spreekwoord kom ik er tegen die tijd even op terug. Nu gaan we ons verheerlijken met de gedachte dat we gaan. En ga er maar vanuit dat het niet blijft bij 1 glaasje wijn.

Allemaal een fijn weekend, de temperatuur stijgt langzaam dus het mag echt: PROOST, met een rosé deze week.

Groet, Ron.