Wekelijkse update

Hallo allemaal,

De vakantieperiode is voorbij en alle leerlingen zijn weer aanwezig. Het was wel ongezellig op de manege, velen van jullie waren naar de sneeuw. Ikzelf moet daar niet aan denken, niets voor mij de sneeuw. Er waren zelfs lessen met 1 leerling. Maar nu is alles weer normaal en kunnen we weer genieten van de aanwezige leerlingen.

Genieten gaan we ook vrijdag 22 maart. Ik herhaal het nog maar even. Vrijdag 22 maart geeft circus Renz als dank voor het overwinteren op de manege een show. Aanvang is 20:30 uur en de toegang is GRATIS. Zorg wel dat je op tijd bent. De bedoeling is dat we de tribune opbouwen maar dat is nog geen zekerheid voor een stoel. We verwachten volle bak. Dus op tijd aanwezig. Circus Renz zal zowel de paarden als de kamelen showen, en natuurlijk acrobatiek. Wij hebben de aanwezigheid van het Circus als prettig ervaren. We hebben vernomen uit betrouwbare bron dat er niet alleen acrobaten in de lucht hangen maar ook de liefde. Zo zie je maar weer wat een circus al niet kan brengen.

Aankomende zondag gaan we gelukkig weer springen. Zaterdagavond bouwen we het parcours op en zondagochtend om 10:00 uur eerste start. Altijd weer een hele klus maar als het eenmaal staat is het genieten.

Een rustige week is ook weinig nieuws, dus…

Proost en een fijn weekend!

Gr, Ron.