Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Wat kan een mens toch een mooi weekend beleven. Marja 60 jaar en dat heeft ze geweten. Zaterdag heb ik haar meegenomen naar Scheveningen naar het Kurhaus. Gezellig met zijn tweeën de middag beleefd. Aan het eind van de middag kwamen onze kinderen erbij met aanhang. Wat hebben we een gezellige avond gehad, lekker eten en natuurlijk drank. Zelf kan ik mij niet herinneren dat ik ooit te veel had gedronken. Maar deze avond staat in mijn geheugen gegrift. Hoe ik in het hotel ben beland is mij een raadsel, maar bij het wakker worden lag ik toch echt in mijn bed. De zondag ochtend werd ingevuld door de kleinkinderen. Een rijk bezit en dat is genieten. Daar ik maandag zelf 64 werd is de zondag avond ingevuld met een etentje samen met mijn tweelingbroer en aanhang. Maar om 22:00 uur ging toch echt het licht uit.

Het licht ging ook uit voor de huldiging van de kampioenen van de HCA. Het licht ging uit maar de spot ging aan. Allen werden ze binnengehaald in de spotlight. Dan ben je echt de kampioen. Tineke heeft mijn taak overgenomen en de huldiging verliep keurig waarvoor mijn dank aan Tineke. (Kan dus vaker weg).

Dan kunnen Marja en ik alleen maar zeggen; iedereen bedankt voor de warme woorden en de vele cadeaus.

Maar nu het weekend van Jumping;

Als eerste, en dat is HÉÉL belangrijk, zorg dat je je manege trui aan hebt. Vandaag (donderdag) heb ik de eerste wedstrijden gezien op Jumping, en wat was het mooi. We kregen verschillende rubrieken te zien en het leuke was dat Charissa v/d Poel 1ste werd in de klasse L. Dan hoef ik maar naar Mark te kijken en voel ik zijn trots. Een ereronde rijden op Jumping is bijzonder zowel voor de familie als voor Charissa zelf. Maar nu weer even terug naar zondag ochtend. Om 07:00 uur komen de bussen van de firma Bakker naar de manege. Om 07:30 uur wil ik wegrijden uit Assendelft. Dan komen wij om ongeveer 8:00 uur aan in Amsterdam. We melden ons bij de ingang en kunnen met de manegetrui aan naar binnen, geen manege trui geen toegang. We zitten in vak C en mogen herrie maken voor 10. Na de gezellige ochtend verzamelen we ons bij de trap om 11:30 uur. Verzamelen geeft altijd wat werk maar om 12:00 uur staan de bussen weer voor de Rai. Dan vertrek naar Assendelft en rond 12:30 uur zijn ze dan weer op de manege. PS; de bussen komen zowel in de ochtend als in de middag het manege terrein op. Hou dus wel ruimte bij het parkeren van uw auto. Zelf blijf ik de middag samen met Marja op Jumping. De begeleiding heeft rode truien aan en zijn dus het aanspreek punt. Uitkijkend naar een mooi weekend voor ons en nog een beetje nagenieten van een weekend achter ons wens ik u allen een fijn weekend.

Wij nemen zoals u weet een glaasje wijn. PROOST!
Gr, Ron.