Wekelijkse update

Hallo allemaal,

We zitten in januari 2024. Zoals u weet uit eerdere updates gaan we de lesgelden in januari 2 maal incasseren. De reden is u allen bekend, houd er dus rekening mee dat we dit in week 4 én 31 januari zullen uitvoeren.

Dan staan we voor een weekend waarop het gezin “van Eerden “even gaat genieten van het feit dat Marja 60 wordt, wij 38 jaar getrouwd zijn en dat ik maandag 64 word. In de vorige update heb ik aangegeven dat als je Marja wilt feliciteren dit kan op zaterdag tot 12:00 uur. Daarna neem ik haar mee naar bestemming onbekend. We blijven met het hele gezin een nachtje weg. Zondag proberen we op tijd te zijn bij de huldiging van de kampioenen van de HCA 2023. Mocht dit niet lukken; allemaal alvast gefeliciteerd. Tenslotte ben ik tweeling en ook mijn broertje is dus jarig. Het kan dus uit de hand lopen.

Het feit dat we jarig zijn geeft ook een gevoel dat je er echt wel even aan mag denken dat het is gelukt. Marja 60 en ik 64, een leeftijd waarop ik deze week toch 2 collega’s heb mogen wegbrengen. Martin Bottelier van de Manege in Buinen 65 jaar. En deze week mijn gerespecteerd bestuurslid van het NRPS Mariëtte Mak 62 jaar. Dan denk je toch even ………………………..

Maar het leven gaat door met al zijn ups en downs. Zo gaan we volgend weekend naar Jumping Amsterdam. Voor mijzelf een weekend waar ik naar uit kijk. Ik zit er donderdag, vrijdag, zaterdag en natuurlijk zondag. Zondag ochtend vroeg gaan we met zijn allen. Om 07:00 uur verzamelen op de manege. De bussen van de firma Bakker brengen ons naar Amsterdam. Om 12:00 uur halen ze ons weer op richting Assendelft. Even voor de ouders 12:30 uur zijn ze op de manege terug. Mocht het zo zijn dat leerlingen het middagprogramma van Jumping gaan volgen en op Jumping blijven; meld dit dan bij ons, dan kunnen we rustig de bus laten vertrekken. Let wel: de toegang tot Jumping kan alleen in de manege trui. Ieder jaar hebben we wel een leerling die zijn trui “vergeten “is. Helaas, dan kom je niet binnen. De begeleiding heeft de wel bekende rode trui aan (diploma rijden hulp in de stal). Als dan alle leerlingen richting Assendelft zijn, ga ik zelf samen met Marja genieten van topsport. Ons jaarlijkse uitje. Je moet maar gek zijn van die paarden. Heb je eindelijk een vrij weekend ga je nog paarden kijken.

Maar het zijn dan wel hele mooie paarden (niet zwart). Na afloop, u raadt het al, een wijntje. En maandag ochtend is alles weer normaal.

Proost op een mooi weekend!

Groet, Ron

PS: Even voorstellen:

Dat de update goed wordt gelezen is positief. In de update stond een oproep dat wij als manege een instructrice zochten. Aankomende zaterdag is Franka voor het laatst als instructrice verbonden aan de manege, na zaterdag is ze weer als vanouds een klant met een eigen paard. Maar Maandag is aanwezig Sandra. Sandra heeft in het verleden gereden op de manege en heeft dus gereageerd op de oproep. (zo zie je maar weer; bewaar je klantenbestand). Na twee gesprekken gaan we het samen proberen. Sandra heeft er zin in en ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. Sandra is 42 jaar en heeft haar instructiediploma Orun 1. Op dit moment volgt zij Orun 2 en heeft de intentie om Orun 3 te volgen. Bent u allen weer op de hoogte en wij wensen Sandra veel plezier bij haar nieuwe uitdaging.