Wekelijkse update

Hallo allemaal,

We gaan deze update positief beginnen. Het is vandaag 21 december (ik schrijf de update op donderdag).

Dat betekent de kortste dag. Morgen gaan we gelukkig weer richting de zomer. Lekker langer licht en de klok weer naar voren. Maar eerst de Kerstdagen en de jaarwisseling. Ook dit heeft zo zijn charme. Wij met zijn allen (team) wensen u allen een fijn Kerstfeest en een prachtige jaarwisseling. Bedenk wel, paardrijden met een vinger minder is niet fijn, dus voorzichtig met vuurwerk.!!

Dan gaat het nieuwe jaar beginnen. Allereerst is het belangrijk dat we gezond blijven, dan komt de rest vanzelf. In januari gaat de pensionprijs voor de eigenaren van een paard met €20,00 euro omhoog. Dit i.v.m. de toenemende kosten van het levensonderhoud. Voor de leerlingen rijdend op een manegepaard gaat er niets veranderen. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat wij 2 maal factureren in Januari. In voorgaande update heeft u kunnen lezen waarom.

Het nieuwe jaar gaat beginnen met in Januari JUMPING AMSTERDAM. Alle leerlingen die zich hebben ingeschreven voor het diploma rijden 2024 mogen mee. Ook de leerlingen die meerijden in de jeugd/volwassenen carrousel mogen mee. Informatie krijgt u tegen die tijd.

Dan nog even een mededeling naar de eigenaren van een paddock. U weet allen dat een paddock gehuurd kan worden voor een periode van 1 jaar. December is de laatste maand van het jaar en geeft u de mogelijkheid om de huur van de paddock op te zeggen. Dit moet dan wel via de email (ronvaneerden@hippischcentrumdedelft.nl) voor 31 December.

En dan sluiten we de update met wat minder leuk nieuws. Franka gaat ons verlaten, Franka is toe aan een nieuwe uitdaging. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar een nieuwe instructrice. Wij denken aan een persoon mannelijk of vrouwelijk met een minimale leeftijd van 18 jaar. Het liefst in het bezit van een hippisch diploma of bereid hiervoor een opleiding te volgen. Sollicitaties mogen gestuurd worden naar ronvaneerden@hippischcentrumdedelft.nl. Uren in overleg.

Met deze donkere dagen is het binnen gezellig vertoeven. Samen bij de openhaard met een goed glas wijn. Proost en nogmaals fijne dagen en een gezond 2024.

Gr, Ron