Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Het heeft allemaal langer geduurd dan afgesproken maar de Akere is geasfalteerd. Of we nu blij moeten zijn is een andere vraag. De passeer stroken zijn niet aangelegd, de kanten niet verhard. De S bocht bij de drafbaan niet verbreed. Dus conclusie; Zaanstad heeft bezuinigd. Je zou bijna een bedankbriefje sturen naar Hamming met een foto van het resultaat. Verder gaat het goed op de manege.

Als we terug mogen kijken naar 2023 dan kunnen we zeggen we mogen tevreden zijn. 2023 was een goed jaar. Het hoogte punt was natuurlijk de “Opendag”. Buiten alle evenementen om is dit het hoogtepunt van het jaar. Dit jaar was helemaal bijzonder. Maar wat hebben we genoten. Dik 1000 mensen waren aanwezig. Om 17:00 uur het spannendste moment van de dag, en dat het spannend werd weten alle aanwezigen. Genoten hebben we allemaal en daar doe je het voor. Natuurlijk weet ik dat je nooit iedereen tevreden kunt stellen, maar de grootste groep heeft genoten.

Dan staan de feestdagen voor de deur. Ik kijk er naar uit, heerlijk 2 vrije dagen (nog nooit gebeurt). Kerstavond naar de Odulphus. 1e kerstdag circus Carré, 2e kerstdag met vrienden naar……………………?

Houd er rekening mee; tijdens de kerstdagen zijn er geen rijlessen. Oudejaarsdag manege om 17:00 uur gesloten. En nieuwjaarsdag manege ook om 17:00 uur gesloten. Ook op nieuwjaarsdag zijn er geen rijlessen. Oudejaarsdag gaan we met het vaste team naar Circus Renz in Purmerend. Marja mag mee, dus geen kantine, hou daar rekening mee. Na de voorstelling natuurlijk een wijntje.

Dit is de voorlaatste update van het jaar. Volgende week de laatste.

Aankomende zondag de laatste dressuur van de FNRS 2023, alle deelnemers succes.
Zaterdag 23 December om 12:00 uur zal er een uitleg plaatsvinden voor het FNRS-diploma rijden 2024, u bent uitgenodigd om te komen voor eventuele vragen en een volledige uitleg hoe de proeven in hun werk gaan.

En voor ik het vergeet proost op een mooie laatste volle week.

Groet, Ron