Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Sinterklaas is weer het land uit, rust in menig gezin. Als manege hadden we nog 1 sint te gaan, en wel in Zaandam de “Kernschool “. Voor deze school verzorgen wij al jaren de Sint. Maar, dit jaar was het anders. Een nieuwe Sint en natuurlijk geen Selly. Nu mocht Casco in de voetsporen van Selly treden en zonder verdoving. Ik ben niet zo van het verdoven van paarden, hij moet het zo doen. En Casco deed het voortreffelijk, alleen Sint had wat moeite met de bomen op de weg. Bukken op die leeftijd is moeilijk, met als gevolg mijter en pruik in de bomen. Gelukkig heeft geen kind het gezien maar wij hebben enorm gelachen.

Het Akere is weer geasfalteerd. Gelukkig maar, precies op tijd voor de wagens van Circus Renz. Langzaamaan gaan de wagens richting Purmerend. Wij als manege zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn voor de show op oudejaarsdag. Het belooft een mooie show te worden. Wij hebben een paar dagen achter de schermen mogen kijken en hebben genoten van hoe ze die paarden de kunstjes leren. Als u nog geen plannen heeft voor de feestdagen, dan kan ik u aanbevelen een show te gaan kijken. Wij kijken er naar uit, we zitten met het hele team VIP dus inclusief suikerspin en popcorn.

Dan nog even ter herinnering;
In de vorige update hebben wij aangekondigd dat we in Januari tweemaal lesgeld incasseren. De reden is u allen medegedeeld. Er is geen prijsverhoging voor de lesgelden. Voor de pensionklanten gaat het pension met €20,00 euro per maand omhoog. Dat betekend van €360 naar €380 exclusief uitmesten, en van €500 naar €520 inclusief uitmesten. Dan staan de Kerstdagen voor de deur. Kerstavond manege om 17:00 uur gesloten (zondag) 1e en 2e kerstdag zijn er geen activiteiten op de manege (voor het eerst sinds 40 Jaar) Beide dagen om 17:00 uur gesloten. Oudejaarsdag manege om 17.00 uur gesloten. Dat was even ter herinnering en wensen wij u een gezellige december maand. De wijnkast is al aardig aangevuld. We hebben weer een paar prachtige flessen wijn gekregen en zullen daar zeker van genieten. Dus ik zeg nu alvast PROOST op een mooi, maar nog belangrijker, een gezond 2024.

Gr Ron.