Wekelijkse update

Hallo allemaal,

De rust is weer een beetje teruggekeerd op de manege. Eigenlijk geen bijzondere gebeurtenissen deze week.

De werkzaamheden aan het Akere gaan voorspoedig, vanmiddag nog een gesprek gehad met de uitvoerder.

Deze gaf aan dat ze aankomende woensdag gaan asfalteren. Dus voor de leerlingen die overdag naar de manege komen; we gaan nog achter langs. En dan maar hopen dat je geen tegenliggers treft.

Circus Renz heeft zijn draai gevonden op het terrein. Ik sta er toch van te kijken wat ze die paarden toch allemaal kunnen leren. En zo lopen we allemaal langzaam richting de feestdagen. Aankomende zaterdag als eerste de Sint ophalen in Sneek. Dat beloofd een prachtige intocht te worden. Om 13:30 uur komt hij aan bij de Snekerpoort. Aansluitend de rondrit door de stad. Een evenement waar ik altijd bij ben samen met Ozosnel (Selly). Maar, zondag in Assendelft. Om 13:30 uur vertrekt de Sint vanaf de kerk richting het “koppie “plein. Op het koppie plein wordt een groot feest georganiseerd. Alleen het weer hebben we niet in de hand, maar ik beloof u tijdens de intocht is het droog.

Op de manege heeft de HCA zijn maandelijkse dressuurwedstrijd. Om 10:30 uur is de eerste start en om 15:05 de laatste. We starten in twee rijbanen. Dus leerlingen met een eigen paard, hou er rekening mee.

Dan hebben we in de vorige update een mededeling gedaan betreffende het factureren. Voor sommige leerlingen was het onduidelijk.

Maar nog even ter verduidelijking, het gaat om de lesleerlingen, niet over het pension. We herhalen nogmaals de tekst, en dat doen we iedere update zodat allen kunnen zeggen, we weten ervan.

“In verband met de onduidelijkheid over onze facturatie gaan we vanaf het nieuwe kwartaal (februari t/m april) per maand vooruit factureren en incasseren. Hopelijk zal dit veel onduidelijkheid bij u als klant wegnemen. In Januari zullen we hierdoor genoodzaakt zijn om tweemaal te incasseren”.

Dat Sinterklaas in het land is betekend het voor ons als manege dat Jumping Amsterdam dichterbij komt. Jumping Amsterdam heeft altijd wat feestelijks. Het betekent dat we er weer heen gaan met de manege leerlingen van het FNRS-diploma rijden. De aankondigingen hangen al in de kantine. Dus snel inschrijven voor 2024.

Ik wens u een goed weekend en we proosten op de Sint met een glas Rode wijn.

PROOST!

Gr, Ron


PS: We hebben nog een kleine verrassing:

Zondag 19 november om 16:00 uur verzorgt circus Renz een fotosessie met de kamelen.

U krijgt dan de gelegenheid om op een kameel te zitten en dan zelfstandig dit vast te leggen op uw fototoestel. Kosten voor dit evenement zijn €5,00 euro. De opbrengst is voor het onderhoud van de kamelen. (Je hoeft dus niet naar Egypte maar het kan gewoon in Assendelft)