Wekelijkse update

Hallo allemaal,

We staan aan de vooravond van een gezellig weekend. Een keer per jaar hebben we de kleine huisdierenshow.

Rijbaan drie is dan omgetoverd tot een tentoonstellingsruimte met alleen maar konijnen (230) duiven, kwartels, cavia’s en kippen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze huisdieren. Alle eigenaren zijn aanwezig en mocht u interesse hebben, volgens mij is er dan wel te handelen over de prijs. Een gezellig weekend voor jong en oud.

Wat betreft jong, we hebben tijdens deze tentoonstelling rijbaan 1 omgetoverd tot hindernis rijbaan. Het Hindernisspel voor zowel de jeugd als volwassenen. Altijd een gezellige middag, tenslotte mogen de leerlingen laten zien wat ze kunnen qua brutaliteit. Menig paard en pony doet niet altijd wat je wilt, en nu dat is nu net de bedoeling. Hoe “brutaal “ben je om het op te lossen.

Dan hadden we deze week een kleine aanvaring met ambtenaren. Je moet ervoor geleerd hebben om te snappen dat je een Dorpsstraat niet aan twee kanten kan afsluiten. Nu, de heren van Zaanstad weten het voor elkaar te krijgen.

Keurig gemeld op de borden dat dinsdagmiddag/avond de Dorpsstraat dicht ging voor werkzaamheden. Alleen waren ze vergeten dat van twee kanten er dan een probleem is. Na overleg met de hoofduitvoerder geen oplossing. Dan rest alleen nog maar politie en handhaving. En wat er dan gebeurt kan alleen maar in Zaanstad. Heftige discussie en veel politie/handhaving. Maar uiteindelijk moest de hoofduitvoerder toch water bij de wijn doen en mochten we weer over de Dorpsstraat naar huis. Ik ben wel weer een hoop verwensingen rijker, maar dat went al aardig, zeker na de open dag.

Dan een positief bericht. We mogen dit weekend een uurtje langer in ons bed blijven. Hou er rekening mee, de klok gaat een uurtje terug.

Dat betekent dat we zaterdag avond een glaasje wijn extra mogen drinken.

Goed weekend en proost.

Gr, Ron.