Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Alvorens de week door te nemen even een mededeling: van 24-10 (19.00 uur) tot en met 25-10 (05:00 uur) is de dorpsstraat vanaf de richting van het dorp gesloten i.v.m. werkzaamheden. Dus de leerlingen van de dinsdagmiddag/avond moeten rekening houden met het omrijden vanuit de Zuid naar de manege. Welke werkzaamheden er zijn is ons onbekend.

Dan hadden we afgelopen zondag het springen samen met de HCA en de manege. Altijd weer een fijne dag. Het is wel altijd weer een klus om het parcours op te bouwen en af te breken maar dit keer kregen we hulp van twee sterke kerels. Maar, er werd goed gesprongen.

Voor aankomende zondag is het weer spannend. We hebben de maandelijkse FNRS-dressuur wedstrijd. Vorige maand was het spannend voor Sienna, maar helaas geen winstpunt. Vandaar dit weekend haar tweede kans. Ook voor Sheila wordt het spannend, ook zij kan het paspoort vol rijden. Dus dames succes, het FNRS Paspoort vol rijden is een prestatie op zich. Voor Sienna helemaal, tenslotte rijdt deze leerling iedere week één keer en voor Sheila is het rijden op haar eigen paard. En daar zit wel degelijk verschil in.

Verder is deze week rustig verlopen. Nog wel even een mededeling voor de leerlingen met een eigen paard: Bij gebruik van de mestwagens en de mestvorken deze terug zetten op de juiste plaats. En bij gebruik van de spuit plaats deze schoon achterlaten, en graag spuiten op de spuit plaats en niet in de stal.

En dan komt 19 nov steeds dichterbij. In de vorige update schreef ik of er nog leerlingen waren die mee wilden lopen in de optocht van de Sint. Twee leerlingen hebben zich gemeld, dus nog 8 te gaan. Let op: de Sint wil pieten vanaf 16 jaar met verantwoordelijkheidsgevoel. Voor verdere informatie melden bij Marja en/of Ron.

Voor aankomende zondag nog even een mededeling. De startlijst is dit keer wat langer als normaal omdat we rijden in 1 rijbaan. De laatste start zal omstreeks 19:00 uur zijn. Dat betekent… het glas wijn komt wat later op tafel.

Maar niet minder lekker dus!! PROOST

Gr, Ron