Wekelijkse update

Hallo Allemaal,

We mogen weer een update schrijven. De vakantie zit erop, en als we terugkijken dan is er veel gebeurd.

Alle boxen en rijhallen zijn schoon, heel schoon. Wat waren ze vies.

2 weken onafgebroken spuiten dat ga je merken aan je handen. Bij de laatste box was het echt een opluchting……….gelukkig de laatste.

Maar als je dan door de stallen loopt is de trots toch wel erg groot. Ik kan genieten van schone stallen en rijbanen. Niets is zo lekker werken als in een schone omgeving. Morgen, vrijdag de 25e, zijn de bodems aan de beurt. Alles wordt weer geëgaliseerd en voorzien van een nieuwe toplaag. En zaterdag gaan we schilderen, maar dat wist u allen al. Ook zijn de boxen die kapot waren weer kundig gerepareerd. Ook dat was een hele klus maar Jan-Wim en Koendert hebben alles weer hersteld. Een klus die je niet moet onderschatten.

Alleen de muur van de manege stal heeft een andere vorm gekregen. Als het tegenzit moet hij wederom weer opnieuw worden opgemetseld.

3 weken dicht lijkt een hele tijd maar we hadden die tijd echt nodig. Tenslotte moesten de paarden die binnenbleven toch verzorgd worden. En dat deed Marco iedere dag weer. En doordat hij dat deed konden wij doorgaan met schoonmaken. Ook de kantine heeft een grote schoonmaak beurt gehad. Marja, met een heleboel vrouwelijke handjes, hebben de klus geklaard. Al met al kijken we weer uit naar een nieuw seizoen. We beginnen de aankomende week met de 3e instructie week. 25 leerlingen staan ingeschreven, dus het wordt zeker een gezellige week.

En dan is terug van weggeweest de pony BINGO. Alleen doen we het nu anders. Geloof het of niet maar we gaan een pony gratis weggeven.

Natuurlijk via de verloting zoals iedereen gewend is. Een getal tussen 1 en 1000. Iedereen mag 1 nummer prikken en die is gratis. Aan het einde van de open dag trekken we het winnende lot. Denk erom: je moet aanwezig zijn, zo niet dan we trekken door. Ik denk dat de overheid hier niets aan kan doen, tenslotte mag je alles weggeven. Maar we houden rekening met …………………………

Een gratis pony met zadel, hoofdstel en poetskoffer het is echt waar. Houdt de advertentie in de gaten in het stadsblad van 7 september.

Een Opendag met veel activiteiten. Een dag waarop uw manegehouder zich voelt als een vis in het helderste water. Ik hoor de klanken alweer van het binnen komen van BINGO. De rillingen lopen nu al over mijn rug. We gaan er een pracht dag van maken met een lach en een traan.

Maar voor het zover is mag ik nu een glas Rosé.

Proost op een nieuw seizoen,

Proost op een mooie Opendag,

Proost op alle mooie dingen die gaan komen.

PROOST gr, Ron.