Wekelijkse update

Hallo allemaal,

De rust is aardig teruggekeerd op de manege, alleen op het Akere liggen nog veel boomresten. De bomen op het terrein van de manege heeft de Firma Zaanboomwerken keurig verzaagd en opgeruimd. Een knap staaltje werk, iedereen kan weer parkeren op de parkeerplaats.

Dan staat voor de deur de vakantieperiode. We beginnen met de eerste twee weken met de instructie weken.

Op zaterdag 5 augustus zijn de laatste lessen en gaan we om 16:00 uur de stallen van de manegepaarden en pony’s uitmesten en uitvegen.

Zondag 6 augustus nogmaals de stallen uitvegen en Marco en ondergetekende gaan beginnen met het schoonmaken van rijbaan 4. Ik kijk er naar uit. Zaterdag 26 augustus schilderen en ik doe nogmaals een oproep; vele handen maken licht werk.

Dan even wat anders, in de rijbanen staan poep scheppen. Ik denk dat er leerlingen zijn die deze scheppen verzamelen. Bijna iedere week moeten we nieuwe halen en dat is toch te gek voor woorden. Dus even een vraagje; wat van de manege is, daar blijf je van af. Als je voor de vakantieperiode staat lijkt het een hele periode dat de manege dicht is maar maandag 28 augustus zijn we er weer. 3 Weken schoonmaken en groot onderhoud vliegt voorbij. Maar als we dan weer beginnen zijn we allemaal fris en fruitig en mogen we weer van start.

Wij wensen u allen een fijne vakantie. Geniet van een glas wijn.

Proost, groet Ron.

PS: Vergeet niet uw lessen af te melden via de ruiterapp. De gemiste lessen in de maand Juli moeten voor eind Juli ingehaald worden, de gemiste lessen die in Augustus (vakantie) worden afgemeld, kunnen ingehaald worden tot eind van dat kwartaal (Oktober).