Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Het was weer een week waarvan je zegt; kan het ook anders!!? De leerlingen van de maandag keken vreemd op; geen Ron in de les??

Maar weinigen hadden hem gemist op de zaterdag en Zondag. Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat de grote baas weg is, dat gebeurt wel vaker. Maar nu was het niet alleen de maandag maar ook het weekend ervoor. Grote vraag; waar is hij?? Wederom een weekendje ziekenhuis. Niets ernstig maar gewoon even een moment van controle en onderhoud. Even een paar dagen aan het infuus en alles is weer normaal. De ontstekingen zijn weer weg en het normale leven krijgt weer zijn normale gang. Wel weer even een compliment voor de dames en heren van het verplegend personeel, gewoon kanjers. Nu kunnen wij ons weer richten op de vrijdag.

Vandaag terwijl u de update leest zitten Marja en ondergetekende op de koets in Beverwijk. Ieder jaar in Beverwijk gaan we ringsteken.

Een traditie die mijn opa al deed, en als echte Wijker moet je er dan ook bij zijn. Het is dan de bedoeling dat de koets er prachtig bij staat en dat je creatief bent. Als u in de gelegenheid bent om om 19:00 uur op de zeestraat te kunnen zijn ziet u een sprookje. Vorig jaar hadden we de prijs voor het mooiste geheel, nu gaan we voor meer.

Aankomende zondag geen activiteiten op de manege.

Prive hebben we een familiedag, en aan familie hecht ik veel waarde, zeker als je de jongste bent. Zelf kom ik uit een nest van 10 kinderen en dan kunt u uitrekenen wat de gemiddelde leeftijd is (oud). Maar, alle 10 nog springlevend. Hier en daar wat scheurtjes, maar allemaal nog op deze wereld. En daar wil ik deze week op proosten.

Geniet van het weekend en proost op het leven.

PROOST

Gr, Ron.