Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Gelukkig we kunnen weer. De computer doet het weer en we hebben weer internet. Aan de reactie te zien heeft u de update gemist. Altijd leuk als je gemist wordt. In de laatste update had ik het erover dat de zwaluw nog niet gezien was op de manege, dat is aardig goed gekomen. De stal zit vol, en daar kan ik van genieten. Een teken dat het voorjaar is begonnen. Het weer werkt nog niet echt mee, maar er is beterschap beloofd.

Dan begint weer de jaarlijkse zenuwslopende periode. We moeten het gras binnen halen en dat vraagt aandacht en veel werk. Maar voor het zover is hebben we een spannend weekend voor de boeg. In een van de nieuwsbrieven schreef ik dat we een paard hebben op de veiling in Dronten. Aankomende zondag is de presentatie en aankomende dinsdag de veiling. Het moet allemaal op zijn plek vallen willen we een tevreden bod krijgen. De voorpret echter, is leuk. Natuurlijk hebben we een V.I.P tafel, tenslotte wil je genieten van de sfeer en dat doe je met een lekker wijntje. Nu maar hopen dat er een koper is die interesse heeft. Het is te volgen op internet. Zondag om 16:30 uur begint de veiling. Als u mij dan maandag met een brede lach op de manege ziet rond lopen dan weet u, hij is tevreden.

Voor aankomende zondag is de rijbaan weer voor de maandelijkse dressuur van de HCA. De deelname is gering, dit komt omdat de buitenrijbanen nu open zijn, en dat scheelt inschrijvingen. Het weekend daarop gaan we gelukkig weer springen. Dit keer zonder de officials van de KNHS. Het is een onderlinge en dan mag ik gelukkig alles zelf beslissen. En bij mij mag alles. Maar voor het zover is hebben eerst nog dit weekend.

Ik wens u allen een fijn weekend, de temperatuur gaat de goede kant op dus tijd voor een terrasje en een wijntje.

Alhoewel ik moet zeggen dat Marja op dit moment een heerlijke rosé heeft.

Geniet ervan een proost voor het weekend gr Ron.

PS: aanstaande donderdag is het Hemelvaartsdag, op deze dag zullen er geen lessen plaatsvinden. Deze les dient ingehaald te worden binnen het lopende kwartaal.