Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Het was me mijn weekje wel. Maar we mogen niet zeuren, het weer zat keurig mee. Zoals u allen weet ging deze week letterlijk het dak eraf.

Dat gaf wel de nodige spanning van tevoren.

Tenslotte doe je dit niet iedere week, maar het is wel degelijk meegevallen. De verhalen over asbest kan ik naar het land der fabelen verwijzen.

Wat werken deze mensen keurig, zelfs de gaten van de schroeven worden uitgezogen. Wel was ik blij dat we ervoor gekozen hadden om de manege te sluiten. De vaklui hadden alle ruimte en konden mooi door werken.

Alleen was het jammer dat het donderdag middag begon te regenen.

Anders zouden ze klaar zijn, maar met regen worden de daken glad en dan mogen ze er niet op. Zoals het er nu uitziet zijn ze vrijdag middag klaar met alle daken. Vrijdag ochtend wordende banen geëgaliseerd en zo zijn ze weer klaar voor het weekend.

As zondag heeft de HCA haar dressuurwedstrijd. En zo is deze week weer voorbij. Een week waarvan ik van tevoren dacht: “wat gaat het ons brengen”?? En achteraf kan ik zeggen, we hebben juist gehandeld.

En om nu dit te vieren neem ik Marja mee naar Loetje.

Gezellig even met zijn tweeën de week weg klinken met een Biefstuk Bali.

Dus vrijdag avond zijn wij even in Bergen.

Een proost op een week vol verrassingen en die alleen maar meeviel.

Allemaal een mooi weekend en proost.

Gr, Ron