Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Weet u wat nu heel leuk is!!??

Ieder jaar komen er een paar meiden naar de manege vanaf de Dorpsstraat periode (1985-1991). Ieder jaar steevast in december, maar door corona heeft het twee jaar stil gestaan. Echter in december had ik alle aandacht. Maar, afgelopen vrijdag was het dan zover.

We weten van tevoren dat het dan laat wordt (02:30 uur). Maar wat hebben we het gezellig gehad. Allemaal anekdotes vanuit de periode Dorpsstraat.

Natuurlijk met het nodige overdrijven, maar de meiden kunnen allemaal terugkijken op een pracht jeugd.

Natuurlijk waren wij ook nog jong. Tenslotte waren Marja en ik respectievelijk 21 en 23 jaar.

Dan ben je jong en heb je heel veel energie. Op zondagavond na de hele dag een wedstrijd te hebben gehad de paarden in de wagen en een strandrit.

Nu moet ik er niet aan denken, nu is het mooi geweest en de benen omhoog. En zo heeft iedere leeftijd zijn eigen invulling.

Een jaartje ouder worden we ook dit weekend. Vrijdag (vandaag) is Marja jarig en wordt dan 59. Zaterdag is onze trouwdag, 38 jaar alweer. Ik denk dat ik de enige man ben die zijn trouwdag nooit vergeet. Zondag ben ik zelf jarig en mag dan 63 kaarsjes uitblazen.

Dan komt het weekend van Jumping Amsterdam wel heel dicht in de buurt. Zondag ochtend om 07:00 uur verzamelen in de kantine (met manege trui aan) en om 07:30 uur vertrekken we naar Amsterdam. De hele ochtend genieten van Jumping. Terug naar Assendelft zal omstreeks 12:00 uur zijn.

Maar daarover volgende week meer.

Zelf rij ik niet mee terug. Jumping is voor mij 4 dagen: donderdag ochtend om 09:00 uur zit ik er en zondag na 18:00 uur ben ik weer thuis.

Het beloofd een heerlijk weekend te worden. Natuurlijk met de nodige koppen koffie maar zondag na 18:00 uur mag er ook een wijntje gedronken worden.

Ik zeg alvast proost en geniet van het weekend.

Op de manege aanstaanden zondag heeft de rijvereniging (HCA) een dressuurwedstrijd van 10:00 uur tot 14:00 uur tijdens de wedstrijden zijn alle rijbanen bezet.

Alle deelnemers succes en we gaan voor oranje zeg ik altijd maar.

Nogmaals fijn weekend en PROOST.

Groet, Ron