Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Als eerste allemaal de beste wensen voor 2023. Dat het maar een mooi jaar mag worden. Maar, wat is een mooi jaar? Dat mag eenieder voor zichzelf invullen. Maar als we weer zo’n mooie zomer krijgen als 2022 teken ik nu direct. Tenslotte moet je iedere dag werken met de opbrengst van die mooie zomer.

Oudjaarsavond om twaalf uur betekend vuurwerk. Als manegehouder ben je dan thuis. Je controleert de paarden alvorens je naar bed gaat.

Het voordeel is wel dat we landelijk wonen, op het Akere geen vuurwerk te bekennen. Daarentegen op de Dorpsstraat was het een drukte van ………………. Eenmaal in bed begon de ellende. Druk op de borst en straling naar de arm. Geen risico genomen en naar het ZMC. Daar constateerde men een hartinfarct, een goed begin van het nieuwe jaar.

Ik stond natuurlijk al op een wachtlijst, maar nu was het dringend. Donderdag middag gedotterd en nu zijn we weer als nieuw.

Vanaf nu kijken we alleen nog maar vooruit. 2023 is begonnen met meer ruimte in mijn (hart) aderen. En nogmaals, alleen maar complimenten voor de dames/heren in de zorg.

2023 is begonnen en dat betekent dat alle eigenaren van een paddock weer een heel jaar hiervan mogen genieten. Mocht een eigenaar van een paard een paddock willen; op dit moment zijn er twee vrij.

Wees er snel bij want op is op.

En dan natuurlijk het hoogte punt van Januari:

Jumping Amsterdam.

Zo als gezegd mogen de leerlingen van het FNRS diploma rijden mee.

Maar ook de leerlingen van de jeugd carrousel mogen mee. Allemaal natuurlijk onder voorwaarde van het aanhebben van je manegetrui.

Dat is je toegangsbewijs om binnen te komen. Geen trui is geen toegang.

Ik mag gelukkig een (1) wijntje van de dokter.

En daarom proost ik op u allen voor een mooi, maar veel belangrijker, gezond 2023.

PROOST

Groet, Ron