Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Wat een weekend hebben we gehad. Vrijdagavond ringsteken in Beverwijk en dat was een feest. Wat een mensen langs de kant. Natuurlijk, het weer was ons goed gezind, dus de sfeer was goed. Helemaal mooi was dat we het oranje lint mee naar huis mochten nemen.

Niet omdat Marja zo uitstekend had gestoken, maar omdat we de mooiste en schoonste aanspanning waren. Mij gaat het helemaal niet om het winnen met ringsteken, het gaat om plezier. En dan ga je in volle draf over de zeestraat. Dat vindt het publiek prachtig.

Als koetsier moet je wat van maken. En dat hebben we gedaan.

Zaterdag avond de BBQ  met collega’s. Toch mooi dat we samen kunnen BBQ’en.

Geen onderlinge ruzie maar juist collegialiteit. Als je dan zo bij elkaar zit zijn de verhalen allemaal hetzelfde. We maken allemaal hetzelfde mee. Gelukkig werd het niet laat.

Tenslotte moesten we carrousel rijden in Woudenberg met de delft Junior Connections.

05:00 uur de wekker, en dat op zondag. Eenmaal eruit valt het wel mee, maar het is vroeg.

06:00 uur pony’s inladen en de dag kan beginnen. Met een mooie 5e plaats sluiten we dit seizoen af. Iedereen tevreden en nu vakantie.

Na de vakantie pakken we de draad weer op en gaan we richting open dag. Maar voor het zover is krijgen we nog de instructie weken. De eerste week en de laatste week zijn vol maar de tweede week heeft nog ruimte. Dus voor diegene die nog een weekje zoekt, je kunt je inschrijven bij Marja.

Er zal op de dinsdag een nieuwe les worden gerealiseerd voor de leerlingen van Kim. Deze les zal om 16:30 plaatsvinden en zal ingaan per ommegaande.

De vakantieperiode breekt aan. Even voor alle leerlingen:

Geef uw vakantie door via de ruiterapp. Dan staat het geregistreerd en kunnen de lessen worden ingehaald. Vergeet u de ruiterapp, dan gaat deze app uw lessen doorrekenen.

Voorkom dus teleurstellingen en gebruik deze app voor uw vakantieperiode.

Voor de manege is de vakantieperiode de periode om schoon te maken. Alles heeft onderhoud nodig. En als je rondkijkt is schoonmaken echt nodig. Alleen is het ieder jaar weer een hele klus om die verschrikkelijke dekens uit de stal te krijgen. Alstublieft neem ze mee naar huis en was die dekens. Wij maken de stal schoon en ontsmetten ieder plankje zodat u, als eigenaar van een paard, met een rustig gevoel op vakantie kunt gaan.

Wij maken schoon en genieten iedere avond van een wijntje en een BBQ.

Voor de vakantie kijk je er naar uit en halverwege de vakantie verlang je er weer naar om te beginnen.

Wij wensen u allen een fijne vakantie, we hebben het allemaal verdiend.

Geniet, geniet, geniet.

Doen wij het ook en we zeggen PROOST.

Fijne vakantie groet Ron