Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Gisteren was het hemelvaartdag. Een dag die traditiegetrouw begint met dauwtrappen.

Marja en ik hadden al vroeg de schoenen aan.

Niet om een grote wandeling te gaan maken… er moest gewerkt worden.

Bij het aanrijden naar de manege heeft u kunnen zien dat alle ronde balen van het land zijn. Altijd een hele klus, maar met hemelvaart is het rustig op de manege en op de weg.

Een mooie gelegenheid om de balen binnen te rijden. De eerste 116 balen staan op de manege. Nu kijken wat het weer doet voor de volgende ronde.

Aankomend weekend rijden we weer FNRS-dressuur. De vorige keer hadden we de F1 als eerste van de dag. Dit was geen succes. Vandaar vandaag de F1 en de F2 na 12:00 uur

De leerlingen van Kim zijn zenuwachtig. 6 leerlingen hebben vandaag hun examen vanuit het gele boekje. Alle stickers zijn behaald en gaat het erom spannen.

Krijgen ze de grote sticker in hun boekje. Ofwel mogen ze door naar de grote rijbaan?

In ieder geval wensen wij hun allen succes.

De heren van de firma schoenmaker zijn druk aan het werk op de manege. De grondwerkzaamheden zijn zo goed als klaar. De schutting kan gezet worden.

Tegelijk met de schutting gaat ook de zadelkamer op de schop. Gezien de reacties van menig pensionklant kijkt men hier naar uit. Gelukkig weten we nu hoeveel pensionklanten er een kast hebben in de zadelkamer, dus dat probleem is opgelost.

Nu kijken wanneer de nieuwe kasten worden geleverd… of is hier ook een probleem met leveren. We wachten af.

Wat niet kan wachten is een fijn weekend

Ik hef het glas en zeg proost.

Fijn weekend.

Groet Ron