Wekelijkse update

Hallo allemaal,

Op donderdag schrijven wij de update. Vandaag bij de koffie gebak……ofwel Marco is jarig. 51 jaar is hij geworden dus nogmaals gefeliciteerd. Traditiegetrouw gaan we dan naar de bioscoop.

Marco zoekt zelf de film uit, maar eerst even de inwendige mens.

Eerst even gezellig een hapje eten en dan naar de film.

Heb vernomen dat ik vanavond in een kerstfilm zit met veel horror. We gaan het zien.

Dan even wat anders.

Afgelopen zondag hadden we FNRS Diploma rijden. Gelukkig een zondag zonder incidenten. Geen vrachtwagen waar de wielen vanaf liepen, en geen opname ZMC, alles verliep keurig.

Een gezellige dag met goede resultaten voor de leerlingen. Het was weer als vanouds, gezellige drukte en daar houden we van.

Het aantal nieuwe inschrijvingen voor het FNRS-diploma rijden loopt voorspoedig. We streven ernaar om met twee bussen naar Jumping Amsterdam te gaan. Ik kijk er naar uit; Jumping Amsterdam, daar gaat paard beminnend Nood Holland naar toe.!!

We lopen richting het nieuwe jaar en dat betekent weer een nieuw jaar voor de eigenaren van een paddock. December is de maand waarop de eigenaren mogen beslissen of ze het nieuwe jaar door gaan met hun paddock of dat ze afscheid nemen. Als ze afscheid nemen van hun paddock moeten ze dat schriftelijk doen voor 31 december 2022.

1 januari is de datum dat nieuwe eigenaren hun paddock krijgen toegewezen. Na 31 december gaat het nieuwe jaar in, en zijn alle eigenaren weer verzekerd van een paddock voor 2023.

De tarieven voor de paddocks zijn ongewijzigd. €100,00 euro per maand op jaar basis met een automatische incasso.

Wel gaan de tarieven omhoog voor de lesgelden.

Ook wij, we hebben het zo lang mogelijk uitgesteld maar er is geen ontkomen aan. Nu betaalt u €70,00 per maand via het kwartaal systeem, dat gaat worden €77,00 euro. Ofwel een verhoging van ongeveer €1,75 euro per les.

De prijs voor de pension paarden blijft ongewijzigd. Wel krijgen we twee tarieven. Ongewijzigd blijft €360,00 met zelf uitmesten.

Inclusief uitmesten gaat naar €500,00 per maand. Aan u de keus.

Als u voor inclusief kiest geeft dat dan door via email aan: ronvaneerden@hippischcentrumdedelft.nl

Dan nog even een mededeling betreffende de zadelkamer.

Mark Dekker heeft zijn best weer gedaan en de laatste loodjes zijn altijd het zwaarst. De bedoeling is om de kasten die er nu nog staan aankomend weekend te laten verdwijnen. De zadels van de manege gaan dan richting de zadelkamer en komen er zadelkasten op die plek. Al met al een verbetering. Dan hebben we zondag het Sinterklaas hindernisspel.

Gewoonlijk met de Sint, maar die is al in Assendelft.

We maken er een gezellige middag van en houden rekening met pakjesavond. We streven ernaar om 16:00 uur klaar te zijn.

Kunt u allen zondagavond op tijd pakjesavond vieren.

Gezellig met u raadt het al: een glas wijn

Ik kies een mooie rode. Fijn weekend allen en PROOST op de Sint.

Gr Ron

Ps; Sinterklaasavond manege gesloten om 17:00 uur (maandag 5 december)